Nehody spojené s nočním pomočováním a inkontinencí v kanceláři

Nehody spojené s nočním pomočováním a inkontinencí v kanceláři

Simone, 46 let

Jmenuji se Simone a mám 3 děti. Mám problémy s močovým měchýřem. Někdy mám náhlé nutkání jít na toaletu a často to nestihnu.

Začalo to nočním pomočováním. Ráno jsem se vzbudila a postel byla mokrá. Pak jsem začala mít problémy i přes den. Postupně se to zhoršovalo. Běžela jsem na záchod a cestou došlo k nehodě. Nejdřív se to stávalo tak jednou za několik měsíců, ale pak to bylo stále častější. 

Jednou se mi stala nehoda i v práci, ale nikdo z mých kolegů nevěděl, že mám tyhle problémy. Stalo se to, když jsem seděla a pomůcka, kterou jsem používala, nefungovala, takže jsem měla na kalhotách mokrou skvrnu a seděla jsem tam pět minut v naprosté hrůze a rozpacích. Ostatní samozřejmě vůbec nic nezpozorovali, ale já měla pocit, že musím něco říct…nakonec jsem sebrala odvahu a vyklopila to. 

Všichni byli skvělí. Velice chápaví, takže mi nevadilo se jim svěřit, jaký mám zdravotní problém. Docela to prolomilo ledy! Ostatní začali mluvit i  o svých problémech a já si uvědomila, že nejsem jediná, co má potíže. Nakonec to byla docela pozitivní zkušenost, protože jsme zjistili, že se zas tolik nelišíme.

Recent Articles