Chris - inkontinence močového měchýře a stolice

Chris - inkontinence močového měchýře a stolice

Christian, 54 let

Nějak jsem si neuvědomil, že inkontinence se týká močového měchýře i střev, takže jsem se úplně zhrozil, když jsem zjistil, že trpím “dvojí inkontinencí”. Bylo to pro mě tak strašné, že jsem z toho měl deprese, začal se léčit a chodit na terapie.

Zpřetrhal jsem všechny vazby s přáteli a kolegy. Stal se ze mně samotář. Nechtěl jsem s nikým mluvit. Něchtěl jsem, aby o tom někdo věděl. Uzavřel jsem se do sebe. Byl jsem jen doma, s hlubokými, temnými depresemi.

Když jsem kontaktoval firmu Attends, ani jsem nevěděl, co od toho očekávat, ale nabídli mi přesně to, co jsem potřeboval. Poradili mi, kde najdu odbornou pomoc a doporučili různé výrobky, které by mi pomohly inkontinenci zvládnout. Bylo moc fajn, že jsem si mohl výrobky vyzkoušet a sám se přesvědčit, že jsou spolehlivé a pohodlné.

Jak mi společnost Attends pomohla?

Dali mi přátelské, osobní rady po telefonu, abych se dozvěděl o inkontinenci něco víc, dali mi tipy, jak ji zvládat, pomohli mi najít výrobky, které by pro mě byly nejlepší a doporučili mi, co si o inkontinenci můžu přečíst v tištěné podobě i na internetu.

Navždy mi změnili mi život k lepšímu!

Teď už se nebojím chodit ven. Nebojím se chodit do společnosti. Dokonce už můžu zase pracovat. Díky Attends mám zpátky svůj život. Děkuji!

Recent Articles