Tipy pro pečovatele

Rady a tipy pro zdravotníky

Miliony lidí trpí močovou inkontinencí. Jako zdravotníci jste se pravděpodobně s takovými lidmi již setkali. Zde najdete několik dobrých rad, které se vám mohou při rozhovorech s těmito lidmi hodit.    

Personalizované inkontinenční pomůcky

Neexistuje žádný zázračný výrobek, který by vyhovoval potřebám všech pacientů. Jsme různí, máme různý tvar těla a nepochybně budeme preferovat určitý druh pomůcek, který zrovna nám sedí. Attends má široký výběr inkontinenčních pomůcek pro všechny druhy a stupně inkontinence. Takže si Vy i Váš pacient můžete vybrat ten, který Vám nejlépe vyhovuje.  Rádi Vám osobně pomůžeme, považujeme ostatně každého za osobitého jedince, a nejen za číslo do statistiky.

Najděte tu správnou pomůcku pro svého pacienta

Nejdůležitější je zvolit správnou velikost a míru absorpce. Jen tak se bude pacient ve svém běžném životě cítit bezpečně (bez obav z úniku moči) a v klidu.

Správnou velikost zjistíte jednoduše, když změříte pas a boky pacienta a vyberete největší rozměr.   Velikosti jsou uvedeny na všech našich příbalových letácích, prospektech a na webových stránkách. Pokud potřebujete s výběrem výrobku poradit, zavolejte nám nebo nám zanechte zprávu „Kontaktujte nás“.

Máme pro vás brožury zdarma

Máme mnoho brožur a materiálů, které Vám a Vašim pacientům pomohou s výběrem toho správného výrobku. Jsou dostupné po přihlášení. Založit si účet je přitom otázka několika sekund. Po přihlášení si jednoduše vyberete ze seznamu položky, které si chcete stáhnout, nebo si objednáte tištěnou verzi.

Vzorky jsou připraveny

Díky vzorkům si pacienti může výrobky prohlédnout a osahat. Pomůžou jim také zjistit, jaké jim nejlépe sedí, a sami se přesvědčí, jak jsou naše výrobky kvalitní. Stačí párkrát kliknout na webových stránkách a vzorky jsou v košíku. Budete je moci doručit přímo pacientovi.

Doporučte jim, aby vyhledali další pomoc

Mnoho lidí trpící únikem moči neví, že inkontinenci lze léčit. Informujte je o různých druzích dostupné léčby a jak ji zajistit. Nezapomeňte také, že cvičení na posílení pánevního dna výrazně zlepšuje problémy s inkontinencí nebo dokonce zabraňuje úniku moči.

Potřebujete pomoc?

V případě jakýchkoli dotazů jsme vždy připraveni Vám pomoci. Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře.

Více informací o inkontinenci se dozvíte na naší e-learningové platformě schválené organizací RCN. Vyberte si některé z témat ze seznamu a věnujte jim tolik času, kolik chcete.

Postupně zde naleznete mnohem více informací, proto naše stránky pravidelně navštěvujte, abyste měli přehled o posledních novinkách o inkontinenci.

Recent Articles