Jsme odborníci na inkontinenci

Odborníci na inkontinenci

Společnost Attends je odborníkem na řešení každodenních problémů s inkontinencí, abyste mohli spokojeně žít. Naším úkolem je starat se o pocity a praktické potřeby lidí trpících inkontinencí. Děláme to na odborné a profesionální úrovni, a pomáháme tak uživatelům překonat negativní stránky jejich zdravotního stavu, smířit se s ním a navrátit jim pocit normálního života.

Více než 40 let vyrábíme značkové výrobky pro všechny, kteří trpí problémy s močovým měchýřem a inkontinencí. Naše vysoce specializovaná nabídka zahrnuje diskrétní vložky pro ženy, vložky pro muže, plenkové kalhotky a jiné účinné a vysoce kvalitní výrobky pro všechny stupně inkontinence.

Víme, jak je důležité se v běžném životě cítit pohodlně a v bezpečí, proto se na nás a osvědčený sortiment Attends můžete vždy spolehnout. Jsme tu pro Vás.

Neustále investujeme do dalšího výzkumu a nových technologií, abychom mohli navrhovat nové a vylepšené výrobky, které by ještě lépe vyhovovaly jak uživatelům, tak zdravotníkům. Náš hlavní výrobní závod se nachází ve švédském městě Aneby. Attends je součástí společnosti Attindas Hygiene Partners.

Naším cílem je dodávat výrobky, které zajistí suchou pokožku, optimální ochranu před únikem moči, diskrétnost a pohodlí uživatele pomocí technologie jádra zajišťující absorpční schopnosti tam, kde jsou opravdu potřeba, ve střední části vložky.  Díky tomu se moč rychle vstřebá a vlhkost se nedostane zpět na pokožku.

Účinek našich výrobků na zdraví pokožky potvrdil Institut pro aplikovaný dermatologický výzkum proDerm, v německém Hamburgu.   Společnost proDerm výrobky Attends otestovala a schválila je jako šetrné k pokožce. Proto můžeme používat na svých výrobcích značku proDERM. Přečtěte si více

Řada výrobků Attends má snadno použitelný systém číslování určený pro všechny stupně a druhy inkontinence. Výrobky jsou očíslovány od 0 do 10, kde 0 označuje nejnižší a 10 nejvyšší míru absorpce. V rámci systému číslování existují různé kategorie výrobků, např. vložky, tvarované pleny, natahovací kalhotky, zalepovací kalhotky a kalhotky s fixačním pásem. Přečtěte si více

Recent Articles