Technologie a benefity

Technologie a výhody

Pomůcky Attends byly vyvinuty po mnoha letech výzkumů, uživatelé tak mohou být klidní, protože ví, že mají ty nejlepší pomůcky na problémy s inkontinencí.  

Quick Dry

Pro rychlou absorpci a pocit sucha.  

Quick-Dry je název záchytné vrstvy nacházející se přímo pod vrchní částí inkontinenční pomůcky, která zachytává moč. Rychle moč absorbuje, aby nezůstávala na pokožce, a zároveň zabraňuje, aby se moč dostala zpět na povrch. Díky struktuře vláken je moč, která se dostane nejprve na povrch pomůcky, rychle odvedena do jejího jádra, aby byla pokožka chráněna. Moč se přitom nemůže vrátit na povrch, ani pod tlakem.

Záchytná vrstva je schopná zvládnout i několikanásobný proud moči. Vlákna sama mají nízkou absorpční schopnost, nemohou tedy vstřebat tolik moči, jako například buničina. Moč protéká záchytnou vrstvou, ale nezůstává v ní, díky čemuž naopak povrch pomůcky zůstává suchý. Existují různé druhy záchytných vrstev, které se v inkontinenčních pomůckách používají, ale všechny mají stejný účel. Mají rychle vstřebat moč a udržet povrch pomůcky suchý. 

Active Zone 

Tam, kde je absorpce nejvíc zapotřebí.

Active Zone je označení střední části vložky (nazývané také jako Mid-50) obsahující, na rozdíl od okrajů (přední a zadní části) vložky, relativně vysoký podíl surovin (buničiny a SAP).  Obvykle se předpokládá, že „bod močení“ je ve středu vložky, a proto je třeba zajistit v této části výrobku vysokou absorpci moči a její zadržení.

Hodnota pH  

Technologie jádra spolu s vlnitým vláknem záchytné vrstvy zaručují nízké pH, které je podobné jako pH pokožky. To pomáhá pokožku chránit a udržovat ji zdravou.

Vlnitá vlákna pomáhají udržovat hodnotu pH podobnou přirozenému pH pokožky v intimních oblastech, tedy přibližně 4,5. Nízká hodnota pH pomáhá omezit růst nežádoucích bakterií, které způsobují nepříjemný zápach a mohou být pro pokožku škodlivé.

Ochrana proti zápachu

Chrání Vás před nepříjemnými pachy.

Superabsorbent obsažený v savém jádru pomůcky uzamyká moč mimo povrch vložky a pokožky, čím se snižuje riziko jejího úniku. Čím účinněji je moč uzamčena uvnitř jádra pomůcky, tím se snižuje riziko vzniku amoniaku. Ten vzniká, když se moč dostane do kontaktu s kyslíkem, a vede k nepříjemnému zápachu.  

100% prodyšný 

Pro větší pohodlí.

Prodyšný materiál má schopnost propouštět vzduch. Díky tomuto materiálu může pokožka dýchat, a tím se i zlepšuje její zdraví, a přitom nemůže dojít k úniku moči.

Super měkká vrchní vrstva 

Pro pocit jemnosti.

Super měkká vrchní vrstva je hedvábně jemná a příjemná. Má hydrofilní vlastnosti, díky nimž moč rychle proniká do záchytné vrstvy a dále do absorpčního jádra.

Balení po jednom kuse

Pro lepší hygienu a diskrétnost.

Výrobky jsou zabalené po jednom kuse do obalu z netkané textilie, který vložku po otevření chrání před prachem/nečistotami. Navíc toto balení zakrývá jakékoli značení/rozpoznávací znaky vložky vytištěné na lepicím proužku, a je tak pro uživatele diskrétnější.

Doufáme, že jste se dozvěděli něco o technologiích používaných v našich výrobcích a o tom, jak fungují dohromady, aby si uživatelé našich výrobků mohli užít pocit bezpečí a sucha. Pokud byste měli zájem o další informace, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám pomůžeme.

Recent Articles