Novinky

Seznamte se s našimi novými a vylepšenými Attends Pull-Ons

Měkké a diskrétní absorpční kalhotky, které vypadají jako spodní prádlo – nyní s ještě měkčím pocitem a lepší ochranou!

Jsme hrdí na to, že můžeme představit naši novou řadu Attends Pull-Ons s několika novými a vylepšenými funkcemi. Vylepšený tvar, diskrétnost a pohodlí jsou jen některé z klíčových vlastností, kterých si všimnete.

Diskrétnost

Víme, že uživatelé našich produktů oceňují diskrétnost. To je důvod, proč se naše Attends Pull-Ons pohodlně přizpůsobí vašemu tělu s plně elastickým pasem a vylepšeným tvarem. Attends Pull-Ons jsou tenké a diskrétní. Díky tomu jsou méně nápadné – dokonce i pod těsným oblečením.

Pohodlí

Vnější strana nových Attends Pull-Ons je nyní 100% prodyšná pro lepší pohodlí při nošení. 

Má technologii Maxi Comfort a elastický pas s ultrazvukovým lepením. Absorpční kalhoty Attends Pull-Ons  jsou praktické a šetrné k pokožce – takže si můžete užívat aktivní život s pocitem bezpečí.

Nový design balení

První věc, které si všimnete, je aktualizovaný design balení AttendsPull-Ons.  Nyní jsou modrá s viditelnou informační lištou / prostorem, kde můžete snadno vidět úroveň absorpce s kapkami, velikost pasu, pro jaké pohlaví jsou produkty vhodné a kolik kalhotek je v každém balení.

Nové číslování

Také jsme změnili absorpční číslo předchozích Attends Pull-Ons  3 a 5. Nyní jsou pojmenovány Attends Pull-Ons  4 a 6, což je správnější číslo, které  odráží  skutečnou absorpční kapacitu produktů. Jejich savost je stejná jako dříve.

Věříme, že oceníte inovaci naší řady Attends Pull-Ons.

Nové Attends Pull-Ons si můžete snadno objednat v našem internetovém obchodě nebo si objednat vzorek k vyzkoušení před zakoupením.

Recent Articles